×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Madeleine met baby naar huis

  Trotse vader: ‘Het meisje lijkt op haar moeder’

  Prinses Madeleine met baby naar huis

  De Zweedse prinses Madeleine en haar man Christopher O'Neill zijn met hun pasgeboren dochter weer thuis in New York. De kersverse ouders plaatsten op Facebook een foto van het drietal bij het verlaten van het ziekenhuis waar het meisje donderdagavond ter wereld kwam.


  Het is hun eerste publiek gemaakte familiefoto. Madeleine en de Amerikaanse zakenman staan afgebeeld in de gang van het ziekenhuis, waarbij de stralende lach van Madeleine opvalt. In het midden van de foto is de baby te zien onder een dekentje.

  Tijdens een persconferentie gaf Christopher O'Neill aan dat het kleine meisje op haar moeder lijkt. ''En dat is iets wat ik altijd al wilde.'' Hij vertelde vrijdag eveneens dat het kindje donkerbruine ogen en bruin haar. De naam van het meisje wordt binnenkort bekendgemaakt.

  23 februari 2014 - 13:13