×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Madeleine laat hond inslapen

  Jack Russell Zorro was ziek

  Prinses Madeleine laat hond inslapen

  Een woordvoerder van het Zweedse hof heeft tegenover Zweedse media bevestigd dat Zorro, de lievelingshond van prinses Madeleine, dood is. "De hond was ziek en de prinses heeft moeten besluiten het dier te laten inslapen", aldus Ann-Christine Jernberg tegen boulevardkrant Aftonbladet.


  Zorro, een Jack Russell, was een geschenk van Madeleine's toenmalige geliefde Jonas Bergström bij haar 24e verjaardag in 2006. Toen het paar in 2010 uiteen ging omdat Jonas zijn verloofde had bedrogen, vergezelde Zorro de prinses onder meer bij haar verhuizing naar New York. De hond dook ook regelmatig op bij familiefeesten en op gezinsfoto's.

  Het hof kon niet zeggen wanneer Zorro precies is overleden.

  9 december 2015 - 17:00