Madeleine 1

Prinses Madeleine is eventjes terug in Zweden (plus: prachtige foto van haar dochter)

Het jongste kind van koning Carl Gustaf en koningin Silvia woont met haar gezin in Amerika, maar is voor de zomervakantie even terug op geboortegrond. En ze deelt meteen een hele mooie foto van haar oudste dochter Leonore, in een bloemenveld.

Op het moment van schrijven weten we niet of het in Zweden nog zo zonnig is als op de foto, of dat het Scandinavische land net als wij even getrakteerd wordt op een regendag. Wat wel duidelijk is, is dat het gezin maar wat blij is dat er weer gereisd mag worden en zij hun Zweedse familie na lange tijd weer kunnen zien.

Madeleine is 1,5 jaar lang niet in Zweden geweest, uiteraard vanwege de coronacrisis en alle beperkingen. Zij brengt traditiegetrouw vrijwel altijd haar zomers (deels) door in Zweden. Een bron van een Zweedse website spotte de oppas van twee van haar drie kinderen, toen ze op weg waren naar een speeltuin, in Stockholm. Kort daarna werd bevestigd dat Madeleine inderdaad in Zweden is met haar gezin. En deelde ze onderstaande prachtige foto van dochter Leonore. Heerlijk zomers!

Leonore Dochter Van Madeleine In Bloemenveld Screenshot Instagram Juni 2021

LEES OOK:

María Teresa met al haar kinderen op de foto voor Moederdag

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram @princess_madeleine_of_sweden, @kungahuset