×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Madeleine in verwachting van meisje

  Prinses Madeleine in verwachting van meisje

  Het Zweedse koningshuis heeft laten weten dat prinses Madeleine inderdaad in verwachting is van een meisje. Het weekblad Svensk Damtidning onthulde dit vorige week al. Op een Amerikaanse website voor babyspullen hebben Madeleine en haar man Chris O'Neill een verlanglijst samengesteld met cadeaus voor een meisje, wat het Zweedse blad ontdekte. Inmiddels is de lijst niet meer zichtbaar op de site.


   

  Ook bracht Svensk Damtidning naar buiten dat de jongste dochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia is uitgerekend op 25 februari. Dat is twee dagen na de verjaardag van haar nichtje Estelle, de dochter van kroonprinses Victoria. Persvoorlichter Annika Söderberg van het Zweedse hof liet vandaag weten: 'Ik heb met de prinses gesproken en het bericht klopt, maar de prinses zal verder geen commentaar geven.' Prinses Madeleine en Chris O'Neill trouwden op 8 juni van dit jaar in Stockholm. Ze wonen en werken in New York, maar komen soms naar Zweden voor officiële verplichtingen.

  4 november 2013 - 16:35