×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Madeleine gaat groter wonen

  Prinses Madeleine gaat groter wonen

  De Zweedse prinses Madeleine en haar man Chris O’Neil gaan verhuizen, volgens Svensk Damtiding. In de nieuwe uitgave van het blad is te lezen dat het paar haast maakt met de verhuizing. Het moet allemaal binnen drie weken gebeuren. Volgens de makelaar die het paar helpt met het vinden van een nieuw optrekje hebben Madeleine en Chris meer ruimte nodig. Het paar woont en werkt in New York. Het zou niet de bedoeling zijn dat ze de stad verlaten. Madeleine is in verwachting. In maart verwacht het paar hun eerste kind. Het wordt een meisje, meldde Svensk Damtiding al eerder.


  6 november 2013 - 23:54