×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Madeleine deelt prijs uit

  Zweedse prinses niet meer verkouden

  Prinses Madeleine deelt prijs uit

  Prinses Madeleine van Zweden heeft vandaag in Stockholm prijzen uitgedeeld namens de Zweedse paardensportbond. Gisteren moest de zwangere prinses nog verstek laten gaan bij een ontvangst voor haar moeder koningin Silvia, die aanstaande maandag haar 70e verjaardag viert. Volgens het hof lag ze op bed met een zware verkoudheid. Daarvan was vandaag niets meer te merken.


  In de manege van de koninklijke stallen kreeg dressuurrijdster Paulinda Friberg uit handen van de prinses een speciale jubileumprijs om zich voor te kunnen bereiden op de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro. Op de site van de krant Aftonbladet zijn foto’s en een filmpje te zien van de prijsuitreiking.

  Vanavond zijn Madeleine en haar man Chris O’Neill aanwezig in het Oscarstheater, waar koningin Silvia een verjaardagsconcert van Zweedse artiesten krijgt aangeboden.

  19 december 2013 - 14:52