×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Ingrid Alexandra viert 14e verjaardag

  Prinses Ingrid Alexandra viert 14e verjaardag

  Prinses Ingrid Alexandra van Noorwegen viert zondag haar veertiende verjaardag. Het Noorse hof deelt op haar geboortedag foto's die haar vader kroonprins Haakon van zijn dochter maakte in een dik pak sneeuw. Voor de tweede foto is ze in een met lichtjes versierde boom geklommen. Haakon fotografeerde zijn dochter in de tuin van Skaugum, waar het gezin woont.


  Ingrid Alexandra is na haar vader tweede in lijn van troonopvolging. Ze wordt waarschijnlijk de tweede koningin van Noorwegen, na koningin Margaretha.

  De veertienjarige prinses verschijnt af en toe in het openbaar, zo onthulde ze in oktober met haar moeder kroonprinses Mette-Marit en oma koningin Sonja twee beelden in de naar haar vernoemde Ingrid Alexandra-beeldentuin in het Slottspark bij het koninklijk paleis in Oslo. In december ging ze met haar ouders en broertje Sverre Magnus mee naar een concert rond de Nobelprijs voor de Vrede.

  Ingrid Alexandra gaat naar een privéschool, de internationale school in Bærum.

  21 januari 2018 - 10:04