×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Prinses Ingrid Alexandra bevestigd als lid lutherse staatskerk

  Noorse prinses in traditionele klederdracht

  Foto’s: Prinses Ingrid Alexandra bevestigd als lid lutherse staatskerk

  De Noorse prinses Ingrid Alexandra is zaterdag bevestigd als lid van de lutherse staatskerk. De geloofsbelijdenis vond plaats in de kapel van het Koninklijk Paleis. In 2004 werd de nu 15-jarige dochter van kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit daar ook gedoopt.

  Ingrid Alexandra droeg tijdens de plechtigheid traditionele Noorse klederdracht. Die had ze eerder al van koning Harald en koningin Sonja gekregen. Het kostuum is een replica van de kledij die vrouwen twee eeuwen geleden droegen in de Noorse provincie Telemark.

  Bij de geloofsbelijdenis waren veel royals aanwezig. Koning Felipe van Spanje, kroonprins Frederik van Denemarken en de Zweedse kroonprinses Victoria woonden de plechtigheid bij.

  1 september 2019 - 14:58