×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Estelle viert tweede verjaardag

  Tijdens vakantie in de bergen

  Prinses Estelle viert tweede verjaardag

  Het Zweedse kroonprinselijk paar Victoria en Daniel viert vandaag de tweede verjaardag van dochtertje prinses Estelle.


  De Zweedse krant Aftonbladet meldt dat prinses Estelle en haar ouders verblijven in de Noorse bergen bij Hemsedal en daar nog een week blijven. Ze arriveerden er donderdag, de dag dat in New York het nichtje van Estelle werd geboren.

  Ter gelegenheid van haar tweede verjaardag heeft het Zweedse koningshuis drie nieuwe foto's van het prinsesje op de website gepubliceerd. De foto's zijn gemaakt in Slot Haga. Op de eerste foto is te zien hoe de prinses twee kaarsjes uitblaast in het bijzijn van haar ouders. Ze draagt daarbij een strik in het blonde haar dat zichtbaar langer is dan voorheen. Op de tweede foto is het meisje aan het schilderen met een penseel en draagt ze een schort. Op de derde foto poseert ze, zittend op haar knieën.

  Koning Willem-Alexander is een van de peetvaders van prinses Estelle. Hij was aanwezig bij haar doop in de kapel van het Koninklijk Paleis in Stockholm.

  23 februari 2014 - 16:47