×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Estelle viert tweede verjaardag

  Tijdens vakantie in de bergen

  Prinses Estelle viert tweede verjaardag

  Het Zweedse kroonprinselijk paar Victoria en Daniel viert vandaag de tweede verjaardag van dochtertje prinses Estelle.


  De Zweedse krant Aftonbladet meldt dat prinses Estelle en haar ouders verblijven in de Noorse bergen bij Hemsedal en daar nog een week blijven. Ze arriveerden er donderdag, de dag dat in New York het nichtje van Estelle werd geboren.

  Ter gelegenheid van haar tweede verjaardag heeft het Zweedse koningshuis drie nieuwe foto's van het prinsesje op de website gepubliceerd. De foto's zijn gemaakt in Slot Haga. Op de eerste foto is te zien hoe de prinses twee kaarsjes uitblaast in het bijzijn van haar ouders. Ze draagt daarbij een strik in het blonde haar dat zichtbaar langer is dan voorheen. Op de tweede foto is het meisje aan het schilderen met een penseel en draagt ze een schort. Op de derde foto poseert ze, zittend op haar knieën.

  Koning Willem-Alexander is een van de peetvaders van prinses Estelle. Hij was aanwezig bij haar doop in de kapel van het Koninklijk Paleis in Stockholm.

  23 februari 2014 - 16:47