×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Estelle met ouders in Verenigde Staten

  Zweeds kroonprinsesselijk gezin bezoekt San Francisco en Silicon Valley

  Prinses Estelle met ouders in Verenigde Staten

  De Zweedse kroonprins Victoria heeft dochtertje prinses Estelle meegenomen naar de Verenigde Staten waar ze samen met prins Daniel een driedaags bezoek brengt aan San Francisco en Silicon Valley. Dat meldt het Zweedse koningshuis op haar eigen website.


  Het was Victoria zelf die voorstelde een kijkje te nemen in het mekka van de IT-bedrijven en daar te leren van ‘s wereld meest vooraanstaande experts en ondernemers in de IT-technologie. Ook het Zweedse en Scandinavische aandeel daarin maakt onderdeel uit van het programma.

  Prinses Estelle, die volgende maand haar derde verjaardag viert, vergezelde haar ouders in het weekeinde al bij een uitstapje naar de Zweedse kerk in San Francisco, waar koffie en Zweeds gebak klaarstonden. Het prinselijk gezin had er namelijk voor gekozen een aantal privédagen aan het werkbezoek vast te knopen.

  Maandag bezochten Victoria en Daniel onder meer in Mountain View het Computer History Museum waar tal van beginnende bedrijven uit het zogenoemde Nordic Innovation House – een soort bedrijfsverzamelgebouw voor startende ondernemers en techneuten uit Noord-Europa – een presentatie gaven.

  20 januari 2015 - 21:27