×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Estelle klaar voor eerste dag op eliteschool

  Prinses Estelle is klaar voor haar eerste schooldag. Vanaf dinsdag is de Zweedse prinses leerling aan de Campus Manilla op Djurgården in de hoofdstad Stockholm.


  De zes jaar oude Estelle begint haar schoolcarrière niet in groep 1. Ze komt in een speciaal klasje waarin ze wordt voorbereid op het volgen van onderwijs. Haar leerroute is door haar ouders, kroonprinses Victoria en prins Daniel, met zorg uitgestippeld. Dat geldt ook voor de keuze van de school. Campus Manilla is een betrekkelijk nieuwe eliteschool in Stockholm. Estelle is de eerste Zweedse royal die er onderwijs gaat volgen.

  Helemaal onomstreden is Campus Manilla overigens niet. De school werd opgericht door een vastgoedmagnaat en wordt voornamelijk bevolkt door kinderen van steenrijke Zweden. De schoolleiding heeft zelfs een truc bedacht om te zorgen dat miljonairskinderen voorrang krijgen en zodoende niet op de wachtlijst hoeven voor een plekje op de eliteschool.

  18 augustus 2018 - 07:56