×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Estelle dol op ballet

  Prinses Estelle dol op ballet

  Het Zweedse prinsesje Estelle heeft een nieuwe hobby. De vierjarige dochter van kroonprinses Victoria is dol op ballet, weet Expressen.


  Estelle gaat zeker één keer per week naar een balletschool in Stockholm. Dat het prinsesje dol is op bewegen, vertelde haar vader prins Daniel deze zomer al. “Ze gaat nu naar de kleuterschool, daar zijn ze bijna de hele dag in beweging.”

  Estelle gaat niet naar zomaar een balletschool. Ze volgt lessen bij Base23, die is opgericht door prima ballerina Anneli Alhanko. Estelle wordt altijd gebracht door haar vader of moeder, weet Expressen. De school is niet helemaal nieuw voor de prinses, afgelopen winter volgde ze er al een danscursus.

  26 augustus 2016 - 14:19