×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Estelle blaast vijf kaarsjes uit

  Prinses Estelle blaast vijf kaarsjes uit

  Prinses Estelle van Zweden, de oudste dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel, viert donderdag haar vijfde verjaardag. Traditiegetrouw viert het Zweedse hof dat met het vrijgeven van nieuwe foto's. De zwart-witbeelden, waarop Estelle poseert op de bank, zijn gemaakt door Anna-Lena Ahlström.


  Wie een felicitatie wil sturen aan Estelle, kan een bericht plaatsen op de Facebookpagina van het koningshuis of via de site van het hof, valt te lezen in een bericht op de site.

  Estelle werd op 23 februari 2012 geboren in een ziekenhuis in Solna. Sinds maart heeft ze ook een broertje: prins Oscar. De officiële titel van Estelle is hertogin van Östergötland of Oost-Götaland, een gebied ten zuiden van Stockholm.

  23 februari 2017 - 09:38