×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Joachim doopt luchthaven om

  Prins Joachim doopt luchthaven om

  De Deense prins Joachim komt in februari aan op Karup Lufthavn, maar als hij het vliegveld verlaat, doet hij dat vanaf Midtjyllands Lufthavn. De broer van kroonprins Frederik doopt de luchthaven bij Viborg op 5 februari officieel om.


  Met de naamsverandering hoopt het vliegveld meer reizigers te trekken naar Jutland. “Een dynamische luchthaven is cruciaal”, zei directeur Frans Bjørn-Thygesen tegen Billed Bladet.

  Zondag 5 februari is het groot feest op Midtjyllands Lufthavn waarbij ook het publiek welkom is. Dat kan die dag een kijkje achter de schermen nemen. Tijdens een open dag zijn vliegtuigen en reddingshelikopters te bezichtigen en vindt een brandoefening plaats.

  15 december 2016 - 12:59