×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Henrik ontslagen uit ziekenhuis

  Prins Henrik ontslagen uit ziekenhuis

  De Deense prins Henrik is ontslagen uit het ziekenhuis. De echtgenoot van koningin Margrethe lag meer dan een week in het Rigshospitalet, een van de grootste ziekenhuizen van Denemarken. Hij verblijft de komende tijd op Fredensborg Slot om bij te komen en te werken aan zijn herstel, meldt het paleis.


  Henrik werd op 13 augustus voor de tweede keer in een paar weken tijd opgenomen. Vorige maand werd de prins geopereerd aan zijn lies en bekken vanwege een vernauwing van de slagaders in zijn rechterbeen. Hij kreeg daags na de ingreep echter weer pijn aan zijn been waarna de prins besloot zijn vakantie in Frankrijk af te breken.

  Tussentijds zorgde de 83-jarige Henrik nog voor ophef door te zeggen dat hij niet naast zijn vrouw begraven wil worden.

  22 augustus 2017 - 13:42