×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Frederik verbergt nekkraag met sjaaltje

  Prins Frederik verbergt nekkraag met sjaaltje

  De Deense kroonprins Frederik heeft zich voor het eerst in het openbaar laten zien met een nekkraag. De prins droeg de brace tijdens een bijeenkomst van het Internationaal Olympisch Comité in het Zwitserse Lausanne.


  Om er niet te veel nadruk op te leggen had Frederik de kraag een beetje verborgen onder een geel sjaaltje, zo blijkt uit een foto die het Deense hof op Instagram heeft gezet.

  Frederik liep anderhalve week terug een breuk op in een van zijn nekwervels. Dat gebeurde tijdens het trampolinespringen bij een privébezoek aan een sportzaal. De prins moet de nekkraag drie maanden dragen.

  De vergadering in Lausanne was de eerste openbare verplichting van Frederik sinds zijn ongeluk. Als lid van het IOC nam hij deel aan besprekingen over de Olympische Jeugdwinterspelen die in 2020 plaatsvinden in de Zwitserse stad.

   

  H.K.H. Kronprinsen er netop nu til IOC-møde i Schweiz forud for Youth Olympic Games 2020 i Lausanne. Arnaud Meylan

  Een foto die is geplaatst door DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) op

  26 oktober 2016 - 15:16