×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Daniël opent IJshockeyhal

  Prins Daniël opent IJshockeyhal

  Prins Daniel heeft de nieuwe ijshockeyhal van het Zweedse stadje Ockelbo geopend. Ruim tweehonderd bezoekers zagen hoe de prins een wedstrijdje speelde met enkele wereldberoemde oud-ijshockeyers.


  Daniel speelde zelf ooit voor Ockelbo, maar een echte topper was hij niet. Voor de opening had hij de hulp ingeroepen van enkele Zweedse spelers die tijdens hun carrière olympisch goud hadden gewonnen en wereldkampioen werden met hun land. Onder hen was sterspeler Peter Forsberg. Ook Markus Näslund en Mats Sundin deden mee.

  Op de tribune juichten kroonprinses Victoria en prinses Estelle en prins Oscar voor Daniel. Zijn sterrenteam droeg de naam Generation Pep. Dat is een organisatie waarbij Daniel en Victoria nauw betrokken zijn. De wedstrijd eindigde in een 8-6 zege voor het team van Daniel.

  26 januari 2018 - 09:26