×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Daniël opent IJshockeyhal

  Prins Daniël opent IJshockeyhal

  Prins Daniel heeft de nieuwe ijshockeyhal van het Zweedse stadje Ockelbo geopend. Ruim tweehonderd bezoekers zagen hoe de prins een wedstrijdje speelde met enkele wereldberoemde oud-ijshockeyers.


  Daniel speelde zelf ooit voor Ockelbo, maar een echte topper was hij niet. Voor de opening had hij de hulp ingeroepen van enkele Zweedse spelers die tijdens hun carrière olympisch goud hadden gewonnen en wereldkampioen werden met hun land. Onder hen was sterspeler Peter Forsberg. Ook Markus Näslund en Mats Sundin deden mee.

  Op de tribune juichten kroonprinses Victoria en prinses Estelle en prins Oscar voor Daniel. Zijn sterrenteam droeg de naam Generation Pep. Dat is een organisatie waarbij Daniel en Victoria nauw betrokken zijn. De wedstrijd eindigde in een 8-6 zege voor het team van Daniel.

  26 januari 2018 - 09:26