×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
  • De schoonfamilie

    Door Marc van der Linden

    Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

    Lees column
  • Meest gelezen

  • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

  • Prins Carl Philip kroont chef van het jaar

    Prins Carl Philip kroont chef van het jaar

    Prins Carl Philip heeft donderdagavond de beste Zweedse koks in actie gezien. In Stockholm streden de kookgekken om de titel Chef van het Jaar, die werd uitgereikt door de enige zoon van de Zweedse koning Carl Gustaf.


    De acht koks kregen vijf uur de tijd om twee maaltijden te bereiden voor de jury. De chefs moesten aan de slag met Noorse koningskrab en heilbot en Zweeds hertenrug. Prins Carl Philip, die als erelid plaatsnam in de jury, prees de creativiteit van de koks.

    “Ik ben enorm onder de indruk van alle deelnemers”, zei de prins, die in april vader wordt. “Van jullie kennis en creativiteit. Van jullie harde werk. En het oprechte genot van eten waar jullie voor zorgen. Daar gaat uren training in zitten.”

    Jimmi Eriksson, van restaurant Little Ego in Stockholm, was volgens de jury de beste kok. Hij kreeg van prins Carl Philip de bijbehorende versierselen omgehangen.

    12 februari 2016 - 17:00