×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Carl Philip bezoekt troepen Mali

  Prins Carl Philip bezoekt troepen Mali

  De Zweedse prins Carl Philip is vorige week in het diepste geheim afgereisd naar Mali. Daar bezocht hij de Zweedse troepen.


  Koning Carl Gustaf zou meereizen naar Mali, maar zijn artsen raadden hem de reis af. De 70-jarige vorst heeft last van een hernia en moet het rustig aandoen. “Mijn vader heeft mij gevraagd zijn dank over te brengen”, zei Carl Philip volgens Expressen tegen de Zweedse troepen.

  Carl Philip was van vorige week woensdag tot zaterdag in Mali, waar ook Nederlandse militairen deelnemen aan een vredesmissie van de Verenigde Naties. De prins ging mee op patrouille en bezocht het kamp van de soldaten, waar hij hun moed prees. “Ik ben diep onder de indruk van hoe goed jullie deze missie uitvoeren in een zeer uitdagende omgeving.”

  Ook koning Willem-Alexander ging naar Mali. Hij was vorig jaar februari twee dagen in het Afrikaanse land. Willem-Alexander kreeg in de regio Gao een rondleiding over camp Castor en sprak binnen en buiten het kamp met militairen. Vorige maand vloog de Deense kroonprins Frederik naar Mali om de troepen een hart onder de riem te steken.

  2 november 2016 - 14:45