Prachtige nieuwe profielfoto voor Märtha Louise

De zus van kroonprins Haakon is erg actief op social media en deelt ook open over haar eigen gevoelsleven. Ze plaatste een mooie, nieuwe foto van zichzelf waarop ze een glanzende blauwe blouse draagt. En besloot van dat kiekje ook meteen haar nieuwe profielfoto te maken.

De Noorse royal houdt zich veel bezig met actuele thema’s als gendergelijkheid, mentale gezondheid en racisme. Ze deelt met regelmaat selfies – waaronder ook met vriend Durek – en persoonlijke relazen over wat ze zoals meemaakt en hoe ze in het leven staat. Afgelopen zomer postte ze een opvallend eerlijk bericht over haar eigen pieken en dalen. En ook een spotlight op dochter Maud mocht niet ontbreken. De 17-jarige werd tot ‘moedigste vrouw van het jaar’ verkozen – in Noorwegen.

Ditmaal plaatste Märtha Louise een mooie selfie, in het kader van ‘I see you’. Haar manier om stil te staan bij geweld tegen vrouwen. En te beloven dat zij altijd alert zal blijven en er ruimte is in haar hart voor bijzondere vrouwen. De Noorse draagt een blauwe, satijnen blouse en heeft haar haar mooi gestyled. Märtha Louises knalblauwe ogen komen geweldig uit op de foto. Ze heeft er inmiddels ook haar profielfoto van gemaakt. Dat snappen wij wel.

Blauw, blauw en nog eens blauw! Mooie blouse en prachtige, sprekende ogen.

Märtha Louise Profielfoto Instagram

Goed te zien is dat ze de mooie selfie heeft ingesteld als profielfoto.

Märtha Louise Instagram Screenshot

LEES OOK:

Té schattig: kleine Gabriella doet papa Albert na

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @iam_marthalouise