×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Politie met spoed naar Haga Slott

  Politie met spoed naar Haga Slott

  De Zweedse politie is woensdagmiddag met spoed naar Haga Slott in Stockholm geracet. In het paleis waar het gezin van kroonprinses Victoria en haar man Daniel wonen, was het alarm afgegaan. Dat bevestigt de politie tegenover de Zweedse krant Aftonbladet.


  Rond 15.00 uur ging het alarm af, waarna er twee politieauto's naar het paleis werden gestuurd. Daar bleek echter dat er niets aan de hand was. Voor de zekerheid hebben agenten wel een check gedaan. De politie wilde verder geen commentaar geven.

  30 november 2016 - 16:57