×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pokémon Go ook geliefd op Slot Haga

  Pokémon Go ook geliefd op Slot Haga

  Pokémon Go is ook een populair spel op Slot Haga in Zweden. ''Het jagen loopt bij ons nogal uit de hand'', onthult prins Daniel in een interview dat hij gaf aan de Zweedse krant Aftonbladet.


  ''Het was niet zo dat de kinderen alleen maar zaten te staren naar het scherm, ze kwamen wel met hun achterwerk van de bank", vervolgt de vader van de vierjarige prinses Estelle en de acht maanden oude prins Oscar.

  De 43-jarige echtgenoot van kroonprinses Victoria zegt dat hij zelf ook met de kinderen jaagt op pokémons. "Ik wilde het spel graag begrijpen en heb het uitgeprobeerd. Sommige mensen bekritiseren het spel, maar het activeert kinderen wel tot bewegen." Prins Daniel zegt dat de game hem helpt bij zijn doel om elke dag 10.000 stappen te zetten.

  Afgelopen zomer leek Pokémon Go de vakantie van de koninklijke familie op het vakantie-eiland Öland te verstoren. Pokémonjagers waren rond de koninklijke zomerresidentie Solliden Slott massaal op zoek naar de fictieve wezentjes en werden weggestuurd door de beveiliging.

  21 november 2016 - 22:39