×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ook Victoria en Daniel naar Baltische staten

  Ook Victoria en Daniel naar Baltische staten

  In navolging van kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen gaan ook de Zweedse kroonprinses Victoria en haar echtgenoot prins Daniel dit jaar naar de Baltische staten om de honderdste verjaardag van de onafhankelijkheid van de landen te vieren. Het Zweedse hof kondigde de bezoeken maandag aan.


  Victoria en Daniel gaan op 16 februari eerst naar Litouwen. Op 27 april volgt een bezoek aan Letland en op 19 augustus zijn de twee in Estland. Met het bezoek wil Zweden het bondgenootschap met de staten onderstrepen.

  Donderdag kondigden de Noren al hun bezoek aan Estland, Letland en Litouwen aan. Haakon en Mette-Marit reizen in één keer door. Zij beginnen op 23 april in Letland en gaan vervolgens via Litouwen naar Estland waar ze op 26 april eindigen.

  29 januari 2018 - 13:21