Märtha Louise Instagram

Noorse prinses Märtha Louise doet mee aan Instagram-challenge

De 48-jarige zus van kroonprins Haakon is aangehaakt bij een uitdaging die momenteel populair is op Instagram. Met de hashtag #womenempowerment plaatst ze foto’s van zichzelf om vrouwen in het algemeen te steunen.

“Weet dat je geweldig bent. Weet dat je sterk bent.” Een greep uit de tekst die Märtha Louise bij een foto van zichzelf plaatst. Ze steunt de challenge die de wereld overgaat met de hashtag #womenempowerment. Omdat ze vindt dat vrouwen die stappen durven zetten, hun nek uitsteken, hun uiterste best doen en anders durven te zijn steun en waardering verdienen.

Vrouwen wereldwijd posten foto’s van zichzelf in het kader van de challenge. Märtha Louise kiest ervoor om naast de foto met een lange tekst toe te lichten hoe zij vrouwen vandaag de dag probeert te steunen. “Vrouwen worden bekritiseerd als we onze stem laten horen, als we een project durven aan te nemen of als we een leider durven te zijn. Verrassend genoeg ook door andere vrouwen”, schrijft Märtha Louise. “Dat moeten we veranderen. We hebben allemaal steun nodig, hoe sterk en succesvol we ook zijn”, luidt haar boodschap.

Märtha Louise Instagram

Lees ook:

Prins Constantijn deelt nieuwtje over hypermodern fietspad

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @iam_marthalouise

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen