×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noorse prinses krijgt niet alleen felicitaties met verjaardag

  Mette-Marit: 'Ze lijkt nog wel een tiener'

  Noorse prinses krijgt niet alleen felicitaties met verjaardag

  De Noorse prinses Märtha Louise viert zondag haar 48e verjaardag. En ondanks dat de 50 onverbiddelijk in zicht komt, ziet ze er nog niet zo uit. Dat vindt althans haar schoonzus Mette-Marit.

  De kroonprinses feliciteert Märtha Louise op Instagram met een foto van de jarige job en haar man kroonprins Haakon. “Vandaag is deze mooie dame jarig”, schrijft ze eronder, om er aan toe te voegen dat ze nog best als tiener door kan gaan. “Hiep hiep hoera!”

  Märtha Louise, twee jaar ouder dan Haakon, reageert verheugd op het lieve berichtje van Mette-Marit: “Awwwww. Bedankt lieverds. Hou van jullie.”

  De prinses heeft een roerige periode achter de rug. Er ontstond enige ophef in Noorwegen toen ze onder haar eigen titel commerciële activiteiten ontplooide. Na overleg met haar vader koning Harald en kroonprins Haakon werd besloten dat ze voortaan een duidelijkere scheiding zou maken tussen haar activiteiten namens het koningshuis en haar eigen werkzaamheden.

  23 september 2019 - 10:11