×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noorse prins breekt enkel na val van fiets

  Noorse prins breekt enkel na val van fiets

  Prins Sverre Magnus, de zoon van de Noorse kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit, heeft zijn enkel gebroken bij een fietsongeluk. Dat heeft een woordvoerder van het hof bevestigd aan de Noorse krant Dagbladet.


  Over de toedracht van het ongeluk is niets bekend. Het moet gebeurd zijn op het Dwergeiland, Dvergsøya. Daar viert het gezin net als in voorgaande jaren zijn zomervakantie.

  Voor het ongeluk heeft de elfjarige prins nog wel volop van de vakantie kunnen genieten. Zo ging het gezin enkele dagen kamperen in Denemarken en nam het deel aan een rafting-tocht.

  31 juli 2017 - 21:13