×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noorse koninklijke familie poseert voor kerst

  Noorse koninklijke familie poseert voor kerst

  De Noorse koninklijke familie kwam dinsdag bijeen in het park achter het koninklijk paleis in Oslo om te poseren voor sfeervolle kerstfoto's. Het is een Noorse traditie om in december kerstportretten te maken.


  Op de foto staan koning Harald en koningin Sonja, kroonprins Haakon, kroonprinses Mette-Marit en hun kinderen Ingrid Alexandra (12) en Sverre Magnus (11). Ze warmen zich rond een vuurkorf bij het tuinhuisje. De volwassenen drinken glühwein uit mokken die volgens het Noorse hof zijn beschilderd door prinses Astrid, de zus van de Noorse koning.

  Kroonprinses Mette-Marit had een mand met mandarijnen meegenomen en haar kinderen deelden peperkoek uit. Mette-Marits oudste zoon Marius Borg Høiby (19) ontbreekt dit jaar op de familiefoto.

  Op de website van het Noorse koningshuis zijn nog meer kerstfoto's te bewonderen.

  20 december 2016 - 20:35