×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noorse koningin bezoekt ‘Jobben’

  Project Leger des Heils

  Noorse koningin bezoekt ‘Jobben’

  De Noorse koningin Sonja is vrijdag een kijkje gaan nemen bij het werkgelegenheidsproject ‘Jobben’ van het Leger des Heils in Oslo. Drugsverslaafden en voormalige drugsverslaafden kunnen via dit project dagelijks een aantal uren aan de slag en kunnen zodoende weer proberen een bestaan op te bouwen


  Koningin Sonja bezocht verschillende werkstekken, waar deelnemers onder meer kaarsen maken en meubels in elkaar zetten. Ook ging ze de straat op waar deelnemers aan het programma in samenwerking met de reinigingsdienst van Oslo straten schoonmaken.

  Het koninklijk werkbezoek werd besloten met koffie en cake, waarbij (ex)verslaafden de koningin vertelden over hun ervaringen. Ook sprak Sonja met leden van het Leger des Heils over het programma.

  Een video van het bezoek is te zien op de site van de Noorse omroep NRK.

  20 december 2013 - 20:47