×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noors koningspaar lost Haakon af in Sotsji

  Harald en Sonja tot en met zaterdag in Rusland

  Noors koningspaar lost Haakon af in Sotsji

  Het lijkt een beetje op een estafette, de wijze waarop de Noorse koninklijke familie de Olympische Winterspelen in Sotsji bezoekt. Het openingsweekeinde werd overgeslagen, maar daarna hees kroonprins Haakon zich in teamkleding en bezocht hij de afgelopen week tal van wedstrijden en races.


  Haakon zag de Noren een aantal medailles binnenhalen en keerde toen terug naar huis. Nu is het de beurt aan zijn ouders om de Noorse olympiërs te komen aanmoedigen. Koning Harald en koningin Sonja blijven tot en met zaterdag in Rusland.

  Het Noorse koningspaar loopt de buren uit Zweden net mis. Koning Carl Gustaf en koningin Silvia sloten zondagavond hun bezoek aan de Winterspelen af. Ook zij konden tevreden naar huis. Zweden pakte tijdens het koninklijk verblijf zowel bij de mannen als de vrouwen goud op de langlaufestafette voor landenteams. Bij de 15 kilometer langlaufen was er vrijdag ook zilver en brons voor een Zweed.

  17 februari 2014 - 14:04