×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noors koningspaar begint jubileumrondreis

  Noors koningspaar begint jubileumrondreis

  Het Noorse koningspaar is zondag in Hamar begonnen aan hun jubileumtournee. De zomerse rondreis is ter ere van de tachtigste verjaardag van zowel Harald als Sonja. Op de Facebookpagina van het Noorse koningshuis staat een foto van de eerste dag. Op het kiekje zijn een zwaaiende Harald en Sonja in een koets te zien.


  De koning vierde in februari zijn tachtigste verjaardag. Zijn vrouw wordt volgende maand tachtig jaar. Om deze mijlpaal te vieren reizen de twee van zondag tot en met woensdag, soms per boot en soms per auto, na Hamar naar Tingnes, Kapp, Gjøvik, Lillehammer, Kvamsfjellet, Nord-Odal en Kongsvinger.

  Vorig jaar maakten Harald en Sonja ook al in de zomer een rondreis door Noorwegen. Toen ter ere van hun zilveren regeringsjubileum. Het koningspaar deed met het Noorse koningsschip 'Norge' onder meer Tromsø, Kristiansand en Trondheim aan.

  11 juni 2017 - 17:22