×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwjaarswens Zweedse royals

  Nieuwjaarswens Zweedse royals

  De Zweedse koninklijke familie heeft de volgers op Instagram een goed 2017 gewenst. De royals gingen er speciaal voor op de foto.


  De foto is afgelopen zomer tijdens de vakantie op het eiland Öland genomen. Iedereen staat er op. En dat maakt de foto zo speciaal, zegt hofwoordvoerder Margareta Thorgren.

  Volgens haar kijkt de koninklijke familie terug op een prachtig jaar. Koning Carl Gustaf en koningin Silvia vierden hun 40-jarig huwelijksfeest en er werden twee prinsjes geboren. Verder werd de koning zeventig en dat werd groots gevierd.

  31 december 2016 - 13:23