×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe foto’s van prinses Estelle

  Samen met mama en opa in Skansen

  Nieuwe foto’s van prinses Estelle

  Drie generaties samen op de foto! Koning Carl Gustaf, zijn dochter kroonprinses Victoria en zijn kleindochter prinses Estelle van Zweden brachten onlangs samen een bezoek aan het park Skansen, in het hartje van Stockholm.


  Bij de kinderboerderij Lill-Skansen, in het dierentuingedeelte van het park, aaide Estelle de geitjes en maakte ze een ritje op een pony, waarbij mama en opa haar goed in het oog hielden. Ook bekeken ze de bruine beren en de papegaaien.

  Skansen is het oudste openluchtmuseum ter wereld. Bezoekers kunnen er ervaren hoe de Zweden door de jaren heen hebben gewoond en geleefd. Er zijn gebouwen, planten en dieren te zien uit het hele land.

  7 juli 2014 - 11:28