×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe foto’s van koninklijke Deense tweeling

  Nieuwe foto’s van koninklijke Deense tweeling

  De officiële website van het Deense koningshuis heeft zondag nieuwe foto's gepubliceerd van prins Vincent en prinses Josephine. De twee jongste telgen van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken, zijn zondag zes jaar geworden.


  Vanwege deze feestelijke gelegenheid maakte het Deense hof drie foto´s openbaar. Een van de tweeling samen, een van prins Vincent en een van prinses Josephine. Alle foto´s zijn in grijstinten gepubliceerd.

  De foto´s zijn gemaakt door de Deense portretfotografe Pernille Rohde.

  9 januari 2017 - 07:01