×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe foto’s jarige tweeling Vincent en Josephine

  Kinderen Deens kroonprinselijk paar vieren vierde verjaardag

  Nieuwe foto’s jarige tweeling Vincent en Josephine

  Prins Vincent en zijn zusje prinses Josephine vieren donderdag hun verjaardag. De Deense tweeling van het Deense kroonprinselijk paar is vier jaar oud geworden.


  Ter gelegenheid van de verjaardag heeft het Deense koningshuis een paar nieuwe foto's van Vicent en Josephine online gezet. De foto's zijn genomen door fotograaf Franne Voigt tijdens de reis die het gezin in augustus maakte naar Groenland. De plaatjes zijn te bekijken op de officiële website van het koningshuis.

  Kroonprins Frederik en zijn vrouw Mary hebben samen nog twee kinderen: Christian en Isabella.

  8 januari 2015 - 13:04