×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe foto’s: Estelle speelt in het park

  Zweeds prinsesje stuurt herfstgroet

  Nieuwe foto’s: Estelle speelt in het park

  Het Zweedse hof heeft nieuwe foto's vrijgegeven van prinses Estelle. De dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel is te zien terwijl ze de eendjes voert in het park bij het Hagapaleis.


  Estelle (3) staat breed lachend op de foto. Ze staat bekend als een vrolijk en open meisje en dat blijkt ook uit deze nieuwe plaatjes. Net als bij eerdere gelegenheden kwam huisfotograaf Kate Gabor naar Haga om Estelle op de foto te zetten. Het woonpaleis van Victoria en haar gezin, iets ten noorden van Stockholm, ligt midden in het bos en is daarmee het hele jaar door een mooi decor voor fotosessies.

  Het zal niet lang meer duren voor Estelle op de foto's gezelschap krijgt van een broertje of zusje. In maart verwachten kroonprinses Victoria en prins Daniel namelijk hun tweede kind.

  23 november 2015 - 15:35