×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuw staatsieportret gezin Victoria van Zweden

  Vrolijke foto met prinses Estelle

  Nieuw staatsieportret gezin Victoria van Zweden

  Het Zweedse hof heeft dinsdag een bijzonder nieuw staatsieportret vrijgegeven van kroonprinses Victoria en haar gezin. Op de foto zijn niet alleen Victoria en haar man Daniel te zien, maar ook hun driejarige dochtertje Estelle.


  Volgens het tijdschrift Svensk Damtidning zou het portret door fotografe Anna-Lena Ahlström al vorig jaar december zijn gemaakt, voorafgaande aan het Nobelbanket in het Koninklijk Paleis in Stockholm. Victoria en Daniel dragen namelijk dezelfde kleding. De juwelen van de kroonprinses bestaan uit het zogeheten straaldiadeem en een collier, die beiden regelmatig zijn gedragen door Victoria's oudtante prinses Lilian die in 2013 overleed. Prinses Estelle draagt op de foto een blauw jurkje en een bijpassende strik in het haar.

  22 september 2015 - 10:09