×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuw hondje voor Frederik en Mary

  Nieuw hondje voor Frederik en Mary

  De Deense kroonprins Frederik en kroonprinses Mary verwelkomden afgelopen weekeinde een nieuw hondje, Grace. Dat werd bekendgemaakt op Instagram bij een foto van de pup.


  Grace leerde haar nieuwe baasjes kennen op Gråsten Slot, het vakantieverblijf van de Deense koninklijke familie. Het beestje is een border collie en familie van de vorige hond van het kroonprinselijk paar. Ziggy stierf in april.

  Ziggy was een huwelijkscadeau voor Frederik en Mary en maakte twaalf jaar deel uit van het gezin. De vier kinderen van het kroonprinselijk paar, prins Christian (11), prinses Isabella (10) en de zesjarige tweeling prins Vincent en prinses Josephine, waren zeer gehecht aan het beest. Ziggy leed aan chronisch nierfalen en artritis. In april besloten Frederik en Mary de hond te laten inslapen.

   

  3 juli 2017 - 20:01