Märtha Louise hoopt op nieuwe liefde

De Noorse prinses Märtha Louise hoopt op een nieuwe liefde. Dat zegt ze in een zaterdag verschenen interview met de krant Dagbladet. De dochter van koning Harald en koningin Sonja scheidde in 2016 na een huwelijk van veertien jaar van haar man, de schrijver en kunstenaar Ari Behn. Samen hebben ze drie kinderen.

Märtha Louise werd gevraagd of ze nog steeds alleenstaand is. Na enige aarzeling antwoordde 'ja'. Ze had geen vaste relatie of vast vriendje, zo zei ze. Tijdens een recente reis naar India voorspelde een waarzegger dat ze voor een tweede keer zal trouwen. ,,Ik hoop weer liefde te vinden. Ik wil de rest van mijn leven niet alleen blijven”, aldus Märtha Louise.

Vorig jaar had ze met kerst die wens al half schertsend geuit. ,,Ik wil een eenhoorn voor kerst", vroeg Märtha Louise op Instagram aan 'Santa', die meteen reageerde. ,,Wees realistisch", luidde zijn antwoord. ,,Oké, ik wil een vriendje", wijzigde de prinses haar verzoek. ,,Wat voor een kleur wil je je eenhoorn?", kaatste de kerstman terug. kennelijk in de wetenschap dat een nieuwe partner moeilijker te vinden is dan een eenhoorn.

De omgang met Ari Behn is nog steeds goed. ,,Als we elkaar tegenkomen, slagen we erin om aardig tegen elkaar te zijn. Dat is ook belangrijk voor de kinderen. Ik ben nog steeds goed bevriend met de familie van Ari en hij is een goede vriend van mijn familie”, vertelde de prinses. Ari Behn, heeft volgens Noorse media sinds vorig jaar een nieuwe vriendin, Ebba Rysst Heilman.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen