×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Märtha Louise hoopt op nieuwe liefde

  Märtha Louise hoopt op nieuwe liefde

  De Noorse prinses Märtha Louise hoopt op een nieuwe liefde. Dat zegt ze in een zaterdag verschenen interview met de krant Dagbladet. De dochter van koning Harald en koningin Sonja scheidde in 2016 na een huwelijk van veertien jaar van haar man, de schrijver en kunstenaar Ari Behn. Samen hebben ze drie kinderen.


  Märtha Louise werd gevraagd of ze nog steeds alleenstaand is. Na enige aarzeling antwoordde 'ja'. Ze had geen vaste relatie of vast vriendje, zo zei ze. Tijdens een recente reis naar India voorspelde een waarzegger dat ze voor een tweede keer zal trouwen. ,,Ik hoop weer liefde te vinden. Ik wil de rest van mijn leven niet alleen blijven”, aldus Märtha Louise.

  Vorig jaar had ze met kerst die wens al half schertsend geuit. ,,Ik wil een eenhoorn voor kerst", vroeg Märtha Louise op Instagram aan 'Santa', die meteen reageerde. ,,Wees realistisch", luidde zijn antwoord. ,,Oké, ik wil een vriendje", wijzigde de prinses haar verzoek. ,,Wat voor een kleur wil je je eenhoorn?", kaatste de kerstman terug. kennelijk in de wetenschap dat een nieuwe partner moeilijker te vinden is dan een eenhoorn.

  De omgang met Ari Behn is nog steeds goed. ,,Als we elkaar tegenkomen, slagen we erin om aardig tegen elkaar te zijn. Dat is ook belangrijk voor de kinderen. Ik ben nog steeds goed bevriend met de familie van Ari en hij is een goede vriend van mijn familie”, vertelde de prinses. Ari Behn, heeft volgens Noorse media sinds vorig jaar een nieuwe vriendin, Ebba Rysst Heilman.

  31 maart 2018 - 15:23