×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mette-Marit viert 41e verjaardag

  Noorse kroonprinses afgelopen zondag bij kerkdienst

  Mette-Marit viert 41e verjaardag

  Mette-Marit viert dinsdag haar 41e verjaardag. Hoewel de Noorse kroonprinses niet zo'n feest staat te wachten als een jaar geleden, wordt ze door haar gezin wel in het zonnetje gezet. Daar horen cake en warme chocolademelk op bed bij, vertelt koningshuisdeskundige Kjell Arne Totland aan de Noorse zender TV2.


  Mette-Marit markeert, sinds haar huwelijk met kroonprins Haakon, haar verjaardag met een kerkdienst in de kapel van het paleis. Deze dienst vond afgelopen zondag plaats. Helaas voor de prinses blijft het dinsdag niet droog. Dat was vorig jaar niet anders; toen trokken de gasten op het feest ter ere van haar veertigste verjaardag kaplaarzen aan omdat de regen met bakken uit de hemel kwam.

  Haakon en Mette-Marit trouwden in 2001 en hebben een dochter en een zoon. De kroonprinses heeft ook een zoon uit een eerdere relatie. Haakon werd vorige maand 41 jaar.

  19 augustus 2014 - 10:37