×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mette-Marit schittert op rode loper amfAR

  Noorse kroonprinses op benefietavond in New York

  Mette-Marit schittert op rode loper amfAR

  De Noorse kroonprinses Mette-Marit was dinsdagavond in New York eregast op een benefietavond van amfAR. Doel van de avond was geld inzamelen voor onderzoek naar aids.


  De amfAR-gala's, een combinatie van een modeshow en het goede doel, worden sinds 2010 gehouden in Los Angeles, Parijs, São Paulo, Rio de Janeiro, Toronto, en Miami en hebben al 13 miljoen dollar opgebracht.

  De avond werd aan elkaar gepraat door Hollywoodsterren Josh Duhamel en Sarah Jessica Parker. Andere prominente aanwezigen waren onder anderen Robert De Niro, James Franco en Jennifer Lopez, die tussen de 10.000 en 150.000 dollar betaalden voor een tafel.

  Mensen met iets minder geld konden voor het goede doel een stoel kopen variërend van 1000 tot 10.000 dollar.

  11 juni 2014 - 10:10