×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mette-Marit op feest Noorse componisten

  Mette-Marit op feest Noorse componisten

  Kroonprinses Mette-Marit heeft vrijdag in Oslo het feest van de Noorse vereniging van componisten bijgewoond. Norsk Komponistforening vierde het honderdjarig bestaan.


  In het hele land wordt het jubileum gevierd. In de Noorse hoofdstad bezocht Mette-Marit het Ultimafestival. Daar ontmoette ze enkele bekende Noorse componisten.

  In de loop der jaren heeft Norsk Komponistforening een belangrijke rol gespeeld in het opzetten en steunen van instellingen, verenigingen en ontmoetingsplaatsen die belangrijk zijn voor Noorse componisten.

  16 september 2017 - 08:19