×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mette-Marit heeft last van duizeligheid

  Mette-Marit heeft last van duizeligheid

  De Noorse kroonprinses Mette-Marit heeft haar bezoek aan Tromsø moeten afzeggen. Ze heeft last van duizeligheid, laat het hof weten. Kroonprins Haakon gaat nu alleen naar het traditionele feestelijke diner in Tromsø.


  Mette-Marit wordt behandeld voor haar duizeligheid. Ze kreeg van haar arts het advies om het diner over te slaan. Na het weekend gaat ze weer aan de slag.

  Het traditionele diner, Gjestebud in het Noors, werd door het kroonprinselijk paar voor het eerst in 2004 gehouden om geld in te zamelen voor goede doelen. Normaal wordt het diner op Skaugum, de officiële residentie van het kroonprinselijk paar, gehouden. Dit jaar is de bijeenkomst in de stad Tromsø.

  23 november 2017 - 12:24