×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mette-Marit geeft geen stokje maar fles door aan Victoria

  Tijdens Climate Pilgrimage 2015

  Mette-Marit geeft geen stokje maar fles door aan Victoria

  De Noorse kroonprinses Mette-Marit en de Zweedse kroonprinses Victoria hebben dit weekend een ceremoniële bijdrage geleverd aan de Climate Pelgrimage 2015. Dat is een wandeltocht van Noorwegen via Zweden naar Parijs. Daar vindt in december een klimaattop van de Verenigde Naties plaats.


  De 'pelgrimstocht' is op 7 juni begonnen vanuit verschillende plaatsen. Zaterdag werd het stokje doorgegeven aan Zweden. Het 'stokje' is in dit geval een fles water die onderweg steeds wordt gevuld om aan te geven hoe belangrijk water is.

  Mette-Marit overhandigde de fles op de grens tussen Noorwegen en Zweden op het traject tussen het Noorse Halden en het Zweedse Strömstad. Na afloop daarvan woonden ze samen een bijeenkomst bij in Strömstad. Daar vandaan wordt verder gelopen naar Parijs.

  23 augustus 2015 - 12:41