×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mary vervangt Frederik tijdens bezoek aan Finland

  Mary vervangt Frederik tijdens bezoek aan Finland

  Niet kroonprins Frederik maar zijn vrouw kroonprinses Mary reist volgende week af naar Finland. De Deense troonopvolger moest zondag onder het mes vanwege een hernia en is nog herstellende. Zijn echtgenote neemt het tweedaagse bezoek aan Finland over, blijkt uit de agenda van het Deense hof.


  Frederik heeft zijn agenda de komende weken leeg moeten maken. Hoe lang de vijftigjarige kroonprins, die al langer rugklachten had, uit de running is, is nog onduidelijk.

  Het Deense hof kondigde de reis naar Finland in april aan. Het bezoek, dat op 13 en 14 september in Helsinki en Turku plaatsvindt, staat in het teken van de zakelijke en culturele promotie en richt zich op de maritieme industrie, stedelijke oplossingen en de Scandinavische keuken. In het kielzog van Mary reist een Deense handelsdelegatie mee. Met de reis vieren Finland en Denemarken dat ze al honderd jaar diplomatieke betrekkingen hebben.

  4 september 2018 - 13:46