×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mary van Denemarken bezoekt Leidse vrouwenopvang

  Kroonprinses in gesprek met huidige en voormalige bewoners

  Mary van Denemarken bezoekt Leidse vrouwenopvang

  De Deense kroonprinses Mary heeft woensdagmiddag in Leiden een werkbezoek gebracht aan vrouwenopvang Rosa Manus in Leiden.


  Mary voerde gesprekken met huidige en voormalige bewoners van het opvangcentrum en sprak met landelijke experts en medewerkers op het gebied van opvang en begeleiding aan vrouwen en kinderen die slachtoffer zijn van geweld binnen een relatie of familie.

  Mary is in Nederland voor de derde wereldconferentie over vrouwenopvang – World Conference of Women’s Shelters – die in Den Haag wordt gehouden. Woensdagmorgen woonde ze de toespraak bij die koningin Máxima daar hield en ging ze naar een aantal workshops.

  Om kennis te nemen van de Nederlandse aanpak bezocht de kroonprinses de vrouwenopvang in Leiden, waar steun wordt gegeven aan slachtoffers van lichamelijk, geestelijk of seksueel geweld.

  4 november 2015 - 17:24