Märtha Louise en haar sjamaan ‘are on a break’

De relatie tussen prinses Märtha Louise en de Amerikaanse sjamaan Durek Verret staat sinds de zelf gekozen dood van Märtha's ex-man Ari Behn op een laag pitje.

Dat meldt het Noorse weekblad Se og Hør. De verhouding staat op de pauzestand. De prinses moet namelijk zorgen voor haar drie dochters Maud, Leah en Emma terwijl Durek zijn werkzaamheden weer heeft opgepakt in de VS.

Opschudding

Volgens het blad is de liefde die vorig jaar opbloeide en die in Noorwegen voor de nodige opschudding zorgde zeker niet uitgedoofd. Toch zorgen de nieuwe omstandigheden ervoor dat Märtha Louise en Durek minder tijd met elkaar kunnen doorbrengen. Alleen wanneer Durek werk heeft in Londen of ergens anders in Europa, kunnen de twee elkaar even zien.

LEES OOK:

Geen energie

Durek – die ook wel de ‘sjamaan voor Hollywood-sterren’ wordt genoemd – was in Noorwegen toen op eerste kerstdag bekend werd dat Ari Behn een einde had gemaakt aan zijn leven. Durek verdween daarna uit beeld, om pas na de uitvaart voor Behn kort te reageren op het drama. Märtha Louise, die de zorg voor de kinderen deelde met haar ex met wie ze nog een goede relatie had, bekommert zich sindsdien om haar dochters. Voor andere activiteiten is vooralsnog geen tijd of energie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) op

Bron: ANP. Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen