×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Märtha Louise en haar sjamaan ‘are on a break’

  Liefde nog niet uitgedoofd

  Märtha Louise en haar sjamaan ‘are on a break’

  De relatie tussen prinses Märtha Louise en de Amerikaanse sjamaan Durek Verret staat sinds de zelf gekozen dood van Märtha's ex-man Ari Behn op een laag pitje.


  Dat meldt het Noorse weekblad Se og Hør. De verhouding staat op de pauzestand. De prinses moet namelijk zorgen voor haar drie dochters Maud, Leah en Emma terwijl Durek zijn werkzaamheden weer heeft opgepakt in de VS.

  Opschudding

  Volgens het blad is de liefde die vorig jaar opbloeide en die in Noorwegen voor de nodige opschudding zorgde zeker niet uitgedoofd. Toch zorgen de nieuwe omstandigheden ervoor dat Märtha Louise en Durek minder tijd met elkaar kunnen doorbrengen. Alleen wanneer Durek werk heeft in Londen of ergens anders in Europa, kunnen de twee elkaar even zien.

  LEES OOK:

  Geen energie

  Durek – die ook wel de ‘sjamaan voor Hollywood-sterren’ wordt genoemd – was in Noorwegen toen op eerste kerstdag bekend werd dat Ari Behn een einde had gemaakt aan zijn leven. Durek verdween daarna uit beeld, om pas na de uitvaart voor Behn kort te reageren op het drama. Märtha Louise, die de zorg voor de kinderen deelde met haar ex met wie ze nog een goede relatie had, bekommert zich sindsdien om haar dochters. Voor andere activiteiten is vooralsnog geen tijd of energie.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) op

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  7 februari 2020 - 06:55