Märtha Louise Profielfoto Instagram

Märtha Louise bezoekt een kunst-expo, mét mondkapje op

Het verdient al bijna geen ‘vermelding’ meer, dat iemand een mondkapje draagt in het openbaar. Toch is het nog maar zo recent een gewoonte geworden. De Noorse prinses Märtha Louise bezocht een expositie van de broer van haar overleden ex-man Ari

Ze deelt via Instagram een korte video van haar bezoek aan de expo. Duidelijk is wel dat ze niet de enige aanwezige gast is. Overigens kunnen de coronamaatregelen in Noorwegen wat afwijken van die in ons land. Märtha Louise heeft in ieder geval een mondkapje op en andere bezoekers ook.

Espen Behn is de broer van de ex-man van de prinses. Deze Ari Behn – waarmee ze tot 2017 getrouwd was – overleed met Kerst in 2019. Hij maakte toen een einde aan zijn eigen leven. Na de scheiding gingen Märtha Louise en de rest van de Noorse koninklijke familie nog prima om met Ari. En dat geldt ook voor zijn familie, waaronder dus broer – en kunstenaar – Espen.

Zijn werk is nu te zien Galleri Soon, een kunstgalerie in de mooie, oude stad Son. Hieronder zie je de impressie die Märtha Louise maakte, mét mondkapje op dus!

LEES OOK:

5 mooie foto’s van Märtha Louise en Durek

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @iam_marthalouise