×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Margrethe alleen op pad door verkeersproblemen Henrik

  Deense koningin begint aan zomerreis met koninklijk jacht

  Margrethe alleen op pad door verkeersproblemen Henrik

  Koningin Margrethe is maandagmorgen zonder echtgenoot prins-gemaal Henrik begonnen aan een bezoek aan Thyborøn. Henrik was zondag namelijk vast komen zitten in het verkeer op weg naar het vliegveld van Parijs en miste daardoor zijn vliegtuig, aldus Billed Bladet.


  Hij moest daardoor in Parijs blijven slapen en zou pas maandagmorgen naar Denemarken vliegen om zich in de middag bij zijn vrouw te voegen voor het streekbezoek dat het paar jaarlijks aflegt met het koninklijk jacht Dannebrog. Tot vrijdag staan bezoeken aan Thyborøn, Ringkøbing, Livø, Nykøbing Mors en de gemeente Vesthimmerland op het programma.

  1 september 2014 - 12:48