×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Margarethe bereidt zich voor op kerst

  Margarethe bereidt zich voor op kerst

  De Deense koningin Margrethe is dit weekeinde aan het inpakken voor de kerstvakantie. Die brengt ze vanaf maandag door in Marselisborg Slot bij Aarhus, waar ze volgens de door het hof vrijgegeven agenda tot 30 december blijft. Dan gaan de koffers weer in de auto en gaat de koningin naar Fredensborg Slot, even buiten Kopenhagen.


  De Deense koningin heeft dit jaar maar de helft van haar familie bij zich voor het kerstfeest. Kroonprins Frederik is met zijn vrouw en kinderen in Australië, waar de feestdagen worden doorgebracht bij de familie van kroonprinses Mary.

  Alleen Margrethe's zoon prins Joachim komt naar Marselisborg, samen met zijn echtgenote prinses Marie en hun twee kinderen prins Henrik en prinses Athena. Dat betekent dat ook Joachim zijn gezin niet compleet heeft. Zijn twee zoons uit zijn eerdere huwelijk, de prinsen Nikolai en Felix, brengen de kerstdagen door bij hun moeder gravin Alexandra.

  Margrethe moet aan het einde van het jaar nog één keer aan de slag. Op oudejaarsavond zit heel Denemarken aan de buis gekluisterd voor haar nieuwjaarstoespraak. Op 1 januari is er dan meteen ook een receptie en diner in het paleis in Kopenhagen.

  19 december 2015 - 15:25