Man van Madeleine viert verjaardag in Zweden

Chris O’Neill is 47 geworden. De echtgenoot van prinses Madeleine is in Zweden, net als Madeleine en hun kinderen. Dat is inmiddels bevestigd, want Chris komt vanwege zijn werk niet iedere zomer mee naar Zweden.

Een kleine 2 weken geleden werd Madeleine al gespot in het Scandinavische land. Ook haar twee oudste kinderen werden gezien, met een oppas in een speeltuin. Kort daarna werd bevestigd dat de jongste dochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia inderdaad terug is in haar thuisland.

Dat is niet ongebruikelijk, Madeleine en haar gezin vieren vaker de zomervakantie in Zweden. Chris O’Neill, haar half-Amerikaanse echtgenoot, is er soms wel en soms niet bij, vanwege zijn drukke werk. Dit jaar is hij dus wel degelijk in Zweden. En dat is ook waar hij eergisteren zijn verjaardag vierde. Een en ander werd bevestigd door het hof.

Van de verjaardag(sviering) zijn geen foto’s vrijgegeven, wel hebben we deze leuke foto voor je. Madeleine probeert zoon Nicolas en dochter Leonore – op een eerder feestje een paar jaar terug – onder controle te houden:

Sweden Royalty

LEES OOK:

In beeld: alle kleinkinderen van María Teresa en Henri

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA